Color

Over Ons

Over Ons

Dank u voor uw bezoek aan Batterij-Laptop.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de Batterij-Laptop.nl shop.

1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !

Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit.

Lage Prijzen, Direct Van De Producenten:

Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.

Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.

Makkelijk & Veilig Online Winkelen.

Behulpzame & Vriendelijke Klantenservice

Hoge Kwaliteit Met Wereldwijde Standaarden: product ondergaat uitgebreide tests en een kwaliteitscontrole procedure, wat ervoor zorgt dat elke artikel dat u aankoopt aan uw hoogste verwachtingen voldoet. biedt alleen de beste kwaliteit producten aan, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.


Wij Beloven

Alleen de beste producten aan te bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.

24 uur per dag Klantenservice aan te bieden op werkdagen.

Hoge kwaliteit + lage prijs + 1 jaar garantie + snel geleverd!

Naast een breed productassortiment biedt accu-markt alle voordelen op het gebied van veilig betalen(volledig SSL gecertificeerd), garantie, bezorging en retourneren. U winkelt bij accu-markt onder een veilige HTTPS verbinding.


Contacteer ons

GOLD SEA BUSINESS LIMITED
UNIT 602, 6/F, CAUSEWAY BAY COMMERCIAL BUILDING, 1 SUGAR STREET, CAUSEWAY BAY,
HONG KONG
Telefoonnummer: +441212882868
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. Contact